Υπηρεσίες

Μετακομίσεις
Μετακομίσεις

Η Ηρακλής Μεταφορική είναι εξειδικευμένη εταιρία στο χώρο των μετακομίσεων , μεταστεγάσεων εταιριών με πιστοποιήση για τις υπηρεσίες της.

Ανυψώσεις
Ανυψώσεις

Η εταιρία μας διαθέτει 3 ανυψωτικά μηχανήματα , 2 εποχούμενα και ένα αυτοκινούμενο με δυνατότητα ανύψωσης 500 κιλών σε όλους τους ορόφους.

Αποθηκεύσεις
Αποθηκεύσεις

Οι ιδιόκτητες αποθήκες 2,450 τετραγωνικών μέτρων της Ηρακλής Μεταφορική, είναι αποκλειστικά διαμορφωμένες για την αποθήκευση των προσωπικών σας ειδών και οικοσκευών με πλήρη ασφάλεια και 24ωρη καθημερινή φύλαξη.

Εθνικές Μεταφορές
Εθνικές Μεταφορές

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές σε όλη την Ελλάδα από το 1988 έως και σήμερα με ιδιόκτητα αυτοκίνητα.

Διεθνείς Μεταφορές TIR
Διεθνείς Μεταφορές TIR

H Ηρακλής Μεταφορική ειδικεύεται στον χώρο των διεθνών μεταφορών, με ανταποκριτές σε όλο τον κόσμο και με ιδιόκτητα γραφεία στην Φρανκφούρτη, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Συσκευασίες
Συσκευασίες

Αναλαμβάνουμε συσκευασίες οικοσκευών , πιάνων, έργων τέχνης ή άλλων πολύτιμων αντικειμένων ώστε κατά την μεταφορά των αντικειμένων σας να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αρχειοθετήσεις
Αρχειοθετήσεις

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 για όλες τις αρχειοθετήσεις τις οποίες αναλαμβάνει.

Αξιόλογες αρχειοθετήσεις στο Τελωνείο Πειραιώς, ΝΑΤ, Υπουργείο Εργασίας

Εκτελωνισμοί
Εκτελωνισμοί

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εκτελωνισμούς σε όλη την Ελλάδα και παγκοσμίως , αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό των αντικειμένων σας με το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο είναι διαρκώς ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των εκτελωνισμών.

Translate »